- BIO-olja
- Stor förpackning 10 ml
BIO eterisk olja Myrra (Commiphora myrrha) har en värmande, sött jordig och rik hartsig arom med utmärkta fixerande egenskaper. Traditionellt används den i aromaterapi, meditation och naturlig parfymeri för att skapa en djup, lugn och stärkande atmosfär. Utmärkt i diffusor, parfymblandningar, massageoljor och kosmetiska blandningar. 100% naturlig BIO-kvalitet.
Fröer, eteriska oljor, odlingstillbehör och exotiska växter på ett ställe
Vi föredrar naturliga och skonsamma produkter
Vi hjälper dig att odla – guider, blogg och personlig kontakt
PostNord, DPD, GLS – utlämningsställe eller hemleverans
BIO eterisk olja Myrra (Commiphora myrrha) utvinns genom hydrodestillation av hartset från taggiga Commiphora-träd som växer i torra och soliga områden i Somalia. Oljan har en fin, hartsig, värmande jordnära och balsamisk arom som tillhör de äldsta och mest värdefulla essenserna som används inom parfymeri och andliga ritualer.
Myrra har en tusenårig historia – den användes i det antika Egypten, Grekland, Indien och den arabiska världen. Den är också känd som en av gåvorna som de vise männen gav till Jesusbarnet. Doften av myrra symboliserar än idag lugn, kraft och helighet.
Förvaras svalt, torrt och mörkt, väl tillslutet.
Datablad
Din uppskattning av recensionen kan inte skickas
Anmäl kommentar
Rapporten har skickats
Din rapport kunde inte skickas
Skriv din recension
Recension skickad
Din recension kunde inte skickas
BIO eterisk olja Myrra (Commiphora myrrha) har en värmande, sött jordig och rik hartsig arom med utmärkta fixerande egenskaper. Traditionellt används den i aromaterapi, meditation och naturlig parfymeri för att skapa en djup, lugn och stärkande atmosfär. Utmärkt i diffusor, parfymblandningar, massageoljor och kosmetiska blandningar. 100% naturlig BIO-kvalitet.
check_circle
check_circle