- Rea -15 %
- BIO-olja
- Stor förpackning 10 ml
BIO eterisk olja Anis (Pimpinella anisum) har en söt, varm och kryddig arom som påminner om lakrits. Traditionellt används den i aromaterapi för att skapa en värmande, upplivande atmosfär och för smaksättningsändamål i kulinarisk historia. Passar utmärkt i diffuser, massageblandningar och hemgjord kosmetika (späd alltid). 100% naturlig BIO-kvalitet.
Fröer, eteriska oljor, odlingstillbehör och exotiska växter på ett ställe
Vi föredrar naturliga och skonsamma produkter
Vi hjälper dig att odla – guider, blogg och personlig kontakt
PostNord, DPD, GLS – utlämningsställe eller hemleverans
BIO eterisk olja Anis (Pimpinella anisum) framställs genom ångdestillering av frön från denna aromatiska ettåriga ört som härstammar från Medelhavsområdet och norra Afrika. Oljan har en söt, örtig, varm och kryddig arom som är karakteristisk med sina toner som påminner om lakrits.
Anis är en av de äldsta kulturväxterna som använts både som krydda och del av traditionell vård. Dess distinkta, söta doft används ofta i aromaterapin för att pigga upp, förfina atmosfären och skapa en behaglig varm stämning.
Förvara i kyla, torrt och mörkt, väl tillslutet.
Datablad
Din uppskattning av recensionen kan inte skickas
Anmäl kommentar
Rapporten har skickats
Din rapport kunde inte skickas
Skriv din recension
Recension skickad
Din recension kunde inte skickas
BIO eterisk olja Anis (Pimpinella anisum) har en söt, varm och kryddig arom som påminner om lakrits. Traditionellt används den i aromaterapi för att skapa en värmande, upplivande atmosfär och för smaksättningsändamål i kulinarisk historia. Passar utmärkt i diffuser, massageblandningar och hemgjord kosmetika (späd alltid). 100% naturlig BIO-kvalitet.
check_circle
check_circle